Antena 3 CNN Actualitate Media De ce a fost ovaţionată Antena 3 în SUA. Momente inedite din cadrul galei New York Festivals

De ce a fost ovaţionată Antena 3 în SUA. Momente inedite din cadrul galei New York Festivals

De ce a fost ovaţionată Antena 3 în SUA. Momente inedite din cadrul galei New York Festivals
09 Apr 2014   •   23:08

Mircea Badea si Mihai Gâdea au povestit, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei transmisă în direct din Statele Unite ale Americii, momente inedite din cadrul galei New York Festivals, dar şi din perioada petrecută în SUA.

Antena 3 nu doar a câştigat, dar a şi prezentat câştigători, la Gala New York Festivals World’s Best Television & Film 2014. Printre cei care au urcat pe scenă pentru a anunţa câştigătorii unei categorii s-au numărat şi Mihai Gâdea şi Mircea Badea.

Mihai Gâdea şi Mircea Badea s-au descurcat foarte bine, reuşind să-i facă pe participanţi să râdă şi fiind felicitaţi pentru prestaţia lor.

„Trebuie să fim sinceri. Ei de fapt ne-au invitat pe noi să prezentăm o întreagă secţiune pentru că arătăm beton”, a glumit Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii În gura presei a mai povestit că, împreună cu Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, a vizitat USS Enterprise, portavion de război american scos din uz, unde şi-a făcut "tăbliţă militară". Pe lângă numele fiecăruia dintre ei, pe respectivele tăbliţe au fost inscripţionate cuvintele "Freedom of Speech Fighters".

Sinteza Zilei, transmisiune din SUA. Succes fără precedent în televiziune. Antena 3 a câştigat şapte premii pentru România





×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close