Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a suferit prima înfrângere în campionat, 0-1 cu FC Vaslui

Steaua a suferit prima înfrângere în campionat, 0-1 cu FC Vaslui

Steaua a suferit prima înfrângere în campionat, 0-1 cu FC Vaslui
de M.T.    |    11 Apr 2014   •   23:11

Invincibilitatea Stelei în actuala ediţie de campionat s-a oprit după 26 de etape. Liderul din Liga I a suferit prima înfrângere din acest sezon, 0-1 cu FC Vaslui, chiar pe teren propriu.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat cu cinci minute înainte de final, când Temwanjera l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut din interiorul careului, după o pasă excelentă primită de la Liviu Antal.


Succesul moldovenilor, care urcă astfel pe locul 4, este cu atât mai remarcabil cu cât echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a sosit în Bucureşti doar în ziua jocului, după o călătorie obositoare cu autocarul.

Jucătorii vasluieni au fost aproape să nu se prezinte la meci, în semn de protest faţă de restanţele financiare ale clubului. Până în această dimineaţă, s-a spus că FC Vaslui va evolua cu juniorii în Ghencea.

De altfel, meciul a început cu o întârziere de aproximativ 10 minute, din cauza jucătorilor oaspeţi, care au refuzat să iasă de la vestiare, protestând în acest fel faţă de oficialii clubului.

„Am făcut un meci slab, nu ne-am creat multe ocazii. Încerc să uit acest meci, cel mai important e să analizăm ce-am făcut noi. Noi am avut o altă problemă. Aproape jumătate din echipa de bază s-a îmbolnăvit. Popa, Tătăruşanu şi Pârvulescu au luat un virus şi au stat numai la toaletă, li s-a făcut rău. Sper să-i refacem pînă joi, la meciul cu Dinamo”, a declarat. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul roş-albaştrilor, la finalul întâlnirii.

„Jucătorii au dat dovadă de mare caracter, s-au trezit de dimineaţă la ora 7 şi am făcut deplasarea. Am bătut cea mai bună echipă din ţară. E păcat că această echipă frumoasă trece printr-o situaţie foarte grea”, a spus antrenorul vasluienilor, Liviu Ciobotariu.

Tot vineri, în primul meci din etapa a 27-a, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au încheiat la egalitate, scor 0-0.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close