Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, despre Paula Iacob: "A fost cel mai bun om pe care l-am văzut în viaţa mea. Îmi aducea plăcintă în puşcărie"

Gigi Becali, despre Paula Iacob: "A fost cel mai bun om pe care l-am văzut în viaţa mea. Îmi aducea plăcintă în puşcărie"

Gigi Becali, despre Paula Iacob: "A fost cel mai bun om pe care l-am văzut în viaţa mea. Îmi aducea plăcintă în puşcărie"
de S.T.    |    07 Oct 2015   •   12:48

Gigi Becali a comentat, şi el, vestea tristă a zilei de 7 octombrie. Latifundiarul din Pipera este profund afectat de moartea celebrei avocate Paula Iacob.

"Nu exagerez cu nimic când spun că Paula Iacob a fost cel mai bun om pe care l-am văzut în viaţa mea. Cel puţin în viaţa publică nu cunosc altă persoană mai bună decât Paula Iacob. Eu mă minunam când mă uitam la televizor şi vedeam că ea, niciodată, oricât ar fi fost omul ăla de rău, găsea ea ceva bun şi comenta acel bun din acel om(...). Mi-aduc aminte cînd venea la mine la puşcărie şi îmi aducea câte o bucată de plăcintă sau o bucată de ceva. În mod normal nu poţi să primeşti la pachet plăcintă, dar ea o băga în geantă şi spunea că e plăcinta ei, că vrea să o mănânce ea, dar mi-o dădea mie la vorbitor. Sau îmi dădea parfum, din parfumul ei, să mă dau  şi eu, iar eu nu acceptam... Şi ea se mira cât de corect vreau sa fiu eu în puşcărie", a declarat Gigi Becali, la România TV.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Paula Iacob a murit
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close