Antena 3 CNN Actualitate Secretele relaţiei lui Ion Ţiriac cu Băsescu şi Iohannis

Secretele relaţiei lui Ion Ţiriac cu Băsescu şi Iohannis

Secretele relaţiei lui Ion Ţiriac cu Băsescu şi Iohannis
28 Oct 2015   •   09:17

Ion Tiriac a povestit cum a decurs o convorbire telefonica pe care a avut-o cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, scrie puterea.ro.

"Vine secretara intr-o seara si imi spune ca ma cauta presedintele. Eu credeam ca e Octavian Morariu de la COSR, dar ea nu, ca e presedintele. Raspund si aud: Nea Ioane, nea Ioane, cum imi spunea el, te-am sunat sa plangem impreuna. De ce a plecat Mercedesul din Romania? Tariceanu e de vina! I-am spus ca am fost cu Tariceanu de doua ori la Mercedes si nu el e de vina", a povestit Tiriac la Realitatea TV.
Episodul relatat de acesta ar fi avut loc in anul 2008, atunci cand compania Mercedes a decis ca nu va ridica o fabrica auto in Romania, ci in Ungaria vecina.

Şi cu Klaus Iohannis a avut o relaţie de-a lungul timpului: Cei doi au făcut împreună câteva televiziuni, după spusele lui Țiriac.

”Pe Klaus Iohannis îl știu de mult timp. Îl știu de vreo 18 ani. Am făcut împreună mai multe televiziuni. Am făcut televiziuni pentru nemți.”, a spus Țiriac la Realitatea TV.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close