Antena 3 CNN Actualitate Mesaj pentru toţi şoferii. Nu opriţi dacă vedeţi această maşină!

Mesaj pentru toţi şoferii. Nu opriţi dacă vedeţi această maşină!

Mesaj pentru toţi şoferii. Nu opriţi dacă vedeţi această maşină!
10 Noi 2015   •   15:29

Un arădean a făcut un anunț care ar putea intra nu doar în atenția arădenilor, dar și a tuturor celor care circulă pe toate drumurile publice din România, scrie specialarad.ro.

Foldi Fabian a postat următorul anunț pe grupul RADAR ARAD de pe Facebook:

„Scamatoria cu accidente pe DN 69 aproape de Sanandrei, dinspre Arad! Spune că nu are benzina etc… NU VA OPRITI SĂ ÎI AJUTAȚI! MERCEDES cu nr de Germania…”


Evident, la un astfel de anunț au urmat mai multe comentarii, astfel am aflat că este vorba despre un Mercedes E Class w 211 Negru și este vorba și despre o femeie cu copil mic!

„Mi se pare asa de trist… Toată falsitatea aceasta scade increderea si ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni deoarece ajungem sa credem ca este o inselatorie. Si va fi odata, undeva, un om care chiar va avea nevoie de ajutor si nimeni nu va opri”, scrie Alina Dragomir.

Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilor să oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes E Classe Negru înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil.

„VA SFATUIESC SA NU VA OPRITI! Nu merita sa va puneti siguranta in pericol…”, spune Paul Voștinar.

×
Subiecte în articol: masina trafic
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close