Antena 3 CNN Actualitate Mesajul tinerilor către premierul desemnat Dacian Cioloş: Să se ferească de influenţa serviicilor în politică

Mesajul tinerilor către premierul desemnat Dacian Cioloş: Să se ferească de influenţa serviicilor în politică

Mesajul tinerilor către premierul desemnat Dacian Cioloş: Să se ferească de influenţa serviicilor în politică
11 Noi 2015   •   22:28

Tinerii i-au transmis miercuri, premierului desemnat Dacian Cioloş, să se ferească de influenţa grupurilor de interese şi, mai exact, de influenţa serviciilor secrete în politică. 

 
Consultarea naţională pe tema viitorului premier şi a programului de guvernare a continuat şi miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde mai mulţi tineri şi-au exprimat părerea, după ce Dacian Cioloş a fost desemnat de preşedinte drept premier.
 
"Să se ferească de grupurile de interese care urmăresc altceva decât binele naţional", a spus Dragoş Dumitru, vicepreşedinte la Alianţa organizaţiilor studenţeşti din România, la emisiunea Sinteza Zilei.
 
Întrebat de Mugur Ciuvică, la ce se referă mai exact, tânărul a răspuns: "Să se ferească de influenţa serviicilor în politică, de cei care vor să se îmbogăţească", a adăugat Dragoş Dumitru.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close