Antena 3 CNN Actualitate Concert extraordinar Angela Gheorghiu, în sprijinul victimelor de la Colectiv

Concert extraordinar Angela Gheorghiu, în sprijinul victimelor de la Colectiv

Concert extraordinar Angela Gheorghiu, în sprijinul victimelor de la Colectiv
29 Noi 2015   •   09:55

Soprana Angela Gheorghiu va susține, duminică, la Ateneul Român, un concert extraordinar dedicat strângerii de fonduri necesare pentru tratamentul victimelor incendiului de la clubul Colectiv.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, alături de Angela Gheorghiu pe scenă se vor afla Corul și Orchestra Filarmonică "George Enescu", sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

"Tragedia de la club Colectiv a afectat viețile atâtor tineri pe care îi unise, de fapt, dragostea pentru muzică. În fața unei asemenea suferințe, m-am simțit într-o primă instanță neputincioasă, pentru că nu sunt medic și nu am putut să ajut direct și imediat, așa cum mi-aș fi dorit. Însă cred în puterea muzicii de a aduce alinare și speranță, de a vindeca suflete și a întări încrederea în umanitate și de aceea am inițiat acest concert. Sper ca toți cei care vor fi alături de mine pe 29 noiembrie, la Ateneul Român, să fie animați de aceleași sentimente de solidaritate, generozitate și dragoste față de cei care înfruntă acum durerea", afirmă Angela Gheorghiu, citată în comunicat.

PUBLICITATEArtista subliniază că victimele de la Colectiv "au nevoie de acum încolo de susținerea întregii societăți românești, de promisiunea că asemenea dezastre nu se vor mai repeta".

"Este timpul să trecem la fapte nobile, e timpul să fim solidari, e timpul să fim mai buni, mai implicați, mai omenoși", spune Angela Gheorghiu.

×
Subiecte în articol: concert Angela Gheorghiu Club Colectiv
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close