Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Premianţii fără premii. Românul care a salvat vieţi în incendiul de la Spitalul din Simeria

Secvenţial: Premianţii fără premii. Românul care a salvat vieţi în incendiul de la Spitalul din Simeria

Secvenţial: Premianţii fără premii. Românul care a salvat vieţi în incendiul de la Spitalul din Simeria
29 Noi 2015   •   18:38

Ovidiu Man a fost unul dintre primii oameni care au observat incendiul de la Spitalul CF Simeria. A alergat într-un suflet pentru a-I anunţa pe cei din unitatea medicală de incendiu, apoi a intrat prin fum, la etajele superioare ale spitalului, pentru a-i scoate pe bolnavii panicaţi din spital. Unii dintre ei au suferit intoxicaţii, însă nimeni nu a ajuns în stare gravă.

”Ne-am pus salopetele la gură pentru a nu inhala fumul și i-am scos afară, în spatele spitalului, pe Strada Atelierului. De la etajele doi şi trei am luat, împreună cu alţi oameni care au sărit în ajutor, mai mulţi pacienţi. Ne puneam salopetele la gură ca să putem trece prin fum. Bolnavii erau panicaţi. Îşi puseseră cârpe la gură, pentru a nu inhala fumul. Încercam să îi calmăm. Îi ajutam să coboare pe scări, căci acest lucru era cel mai greu, pentru că nu vedeai din cauza fumului şi îi direcţionam spre Ambulanţe” a povestit Octavian Man.

Inimosul român a vorbit duminică, la "Secvenţial", după ce a fost în această săptămână protagonistul campaniei "Premianţii fără premii".

×
Subiecte în articol: Secvential Secvential cu Adrian Ursu
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close