Antena 3 CNN Actualitate La mulţi ani, România! De 1 Decembrie, Antena 3 v-a pregătit cele mai bune transmisii de la parada militară

La mulţi ani, România! De 1 Decembrie, Antena 3 v-a pregătit cele mai bune transmisii de la parada militară

La mulţi ani, România! De 1 Decembrie, Antena 3 v-a pregătit cele mai bune transmisii de la parada militară
01 Dec 2015   •   08:15
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. La mulţi ani, România! Este 1 Decembrie şi este ziua noastră a tuturor, e momentul să ne bucurăm de cei dragi şi să ne gândim la viitor. Un viitor într-o ţară cu care trebuie să ne mândrim indiferent unde ne-am afla, unul în care respectul faţă de ceilalţi trebuie să primeze, unul în care se ne cinstim strămoşii şi istoria. 
 
Poate mai mult ca niciodată, în acest an, Ziua Naţională îi găseşte pe români mai uniţi. E drept, ne-a unit cea mai mare tragedie de după Revoluţie, una în care 60 de oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi. 
 
O tragedie care ne-a îngenuncheat şi ne-a făcut să ne plângem copiii şi prietenii, una care a scos mii de oameni în stradă zile la rând. Totodată, această Zi Naţională ne găseste şi cu multe teme nefăcute, fie că vorbim de infrastructură, educaţie sau sănătate. 
 
În acest context, e datoria noastră să fim mai exigenţi, să fim solidari şi să facem ca lucrurile să se schimbe. Într-o zi cu o asemenea însemnătate, Antena 3 v-a pregătit un adevărat maraton jurnalistic cu cele mai bune transmisii de la parada militară şi cei mai buni invitaţi.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie parada militara
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close