Antena 3 CNN Actualitate CNADNR, CFR și Metrorex vor fi restructurate

CNADNR, CFR și Metrorex vor fi restructurate

CNADNR, CFR și Metrorex vor fi restructurate
09 Dec 2015   •   16:17

Ministrul Transporturilor Dan Costescu a anunțat miercuri că vor intra în restructurare companiile CNADNR, CFR și Metrorex, aflate în subordinea ministerului, scrie Agerpres.

"Principalele companii care investesc sub tutela Ministerului Transporturilor vor intra cu dată imediată într-un proces de restructurare. Este vorba de CNADNR, este vorba de CFR și de Metrorex. Acolo au început deja niște schimbări. (...) Bineînțeles că aceste schimbări au un unic scop, acela de utilizare eficientă a fondurilor pe care le-am putut asigura de la bugetul de stat sau din fonduri europene", a explicat ministrul într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Șeful Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex Marin Aldea a preluat atribuțiile funcției de director general interimar al societății, în locul lui Cătălin Homor, care îl înlocuiește pe Narcis Neaga la conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

"Astăzi, 8.12.2015, membrii Adunării Generale a Acționarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuțiilor funcției de director general pe o perioadă interimară de către domnul Marin Aldea, director al Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul SC Metrorex SA", potrivit unui comunicat al Metrorex, remis marți AGERPRES.

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România (CNADNR) a decis înlocuirea lui Narcis Neaga cu Cătălin Homor la conducerea companiei, ordinul în acest sens fiind semnat marți de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close