Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: DNA cere pedeapsă maximă pentru Izaura - 7 ani de închisoare

100 de minute: DNA cere pedeapsă maximă pentru Izaura - 7 ani de închisoare

100 de minute: DNA cere pedeapsă maximă pentru Izaura - 7 ani de închisoare
Sursa foto: Foto captura Antena 3
06 Oct 2015   •   17:50

DNA a cerut pedeapsa maximă pentru Izaura: 7 ani de puşcărie pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu. În plus, fratele fostului preşedinte a cerut daune morale de 1 milion de euro de la familia lui Bercea Mondial.

Izaura a ieşit foarte speriată de la termenul de astăzi.

"Ne-a cerut 1 milion de euro în instanţă, Mircea Băsescu. Să-mi dea mie banii pe care i am dat în mână cu băiatul meu în apartament. I-am dat 600 de mii de euro lui Marian Căpăţână. S-a dus şi i-a dus direct la el acasă. Eu i-am văzut cu ochii mei", a spus Fănica, soţia lui Bercea Mondial.

DNA a cerut ca patru dintre cei cinci membri ai familiei Anghel judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu să fie condamnaţi la închisoare, în timp ce avocatul Pavel Abraham a pledat pentru achitarea celor cinci, instanţa urmând să se pronunţe în 20 octombrie.

Procurorul DNA a cerut ca Florin Anghel, Izaura Anghel, Fănica Anghel şi Marius Constantin să fie condamnaţi la închisoare, în timp ce Grinică-Ion Anghel să fie internat într-un centru educativ. De asemenea, DNA a solicitat instanţei să admită cererea părţii civile din acest dosar, Mircea Băsescu, şi obligarea inculpaţilor la plata de despăgubiri către acesta.
   
În ultimul cuvânt pe care l-a avut în faţa instanţei, Izaura Anghel a spus plângând că nu este vinovată, pentru că nu l-a şantajat pe Mircea Băsescu. Mama ei, Fănica, a afirmat la rândul ei plângând, că nu l-a şantajat pe Mircea Băsescu, cerând să nu fie condamnată la închisoare pentru că nu suportă regimul de detenţie, suferind de mai multe boli.
   
De asemenea, Marius Constantin şi Grinică Ion Anghel şi-au susţinut nevinovăţia.
  

×
Subiecte în articol: inchisoare Pavel Abraham Pavel Abraham
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close