Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Casa Națională de Pensii o contrazice pe Raluca Prună, în scandalul pensiilor pentru magistrați

100 de minute: Casa Națională de Pensii o contrazice pe Raluca Prună, în scandalul pensiilor pentru magistrați

100 de minute: Casa Națională de Pensii o contrazice pe Raluca Prună, în scandalul pensiilor pentru magistrați
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2016   •   16:36

Alessandra Stoicescu a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, răspunsul Casei de Pensii către președintele CSM, în scandalul afirmațiilor făcute de ministrul Raluca Prună, privind pensiile magistraților în cuantum de 100.000 lei.

Astfel, Casa Națională de Pensii anunță că în baza de date a instituției sunt ”3350 de beneficiari de pensii de serviciu în baza legii 303”, cea mai mare pensie ajungând la suma de 50 de mii de lei.

Ministrul Raluca Prună a afirmat, recent, că în România există 60 de persoane care au pensii mai mari de 1 miliard de lei vechi pe lună. Întrebată cum s-a ajuns la pensii de 1 miliard de lei vechi pe lună şi câte astfel de pensii există în sistem, Raluca Prună a răspuns prin intermediul biroului de presă al ministerului: „Nu deţinem date referitoare la cuantumul pensiei de serviciu, acestea pot fi obţinute de la Casă Naţională de Pensii. Din informaţiile noastre există 60 de persoane care au astfel de pensii.”

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close