Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Răzvan Murgeanu, omul pe care Băsescu l-a ţinut aproape de la Primărie şi până la Cotroceni

100 de minute: Răzvan Murgeanu, omul pe care Băsescu l-a ţinut aproape de la Primărie şi până la Cotroceni

100 de minute: Răzvan Murgeanu, omul pe care Băsescu l-a ţinut aproape de la Primărie şi până la Cotroceni
17 Mar 2016   •   18:39

Acoliţii lui Traian Băsescu iau rând pe rând drumul puşcăriei, chiar dacă de el nu se atinge nimeni. Pentru un om atât de curat, Traian Băsescu s-a înconjurat numai de penali. Ultimul arestat: Răzvan Murgeanu, un om pe care Băsescu l-a ţinut aproape de la Primărie şi până la Cotroceni.

Andreea Stroe a prezentat, la 100 de minute, funcțiile deținute de Răzvan Murgeanu:

- fost viceprimar al Capitalei

- fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu

- fost secretar de stat Ministerul Dezvoltării

- actual director Romprest

Răzvan Murgeanu se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind suspect de trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor. Procurorii susțin că Murgeanu ar fi pretins de la o asociere de firme 15.000 euro pentru sine şi 15.000 euro pentru Valentin Stănescu pentru facilitarea unui contract de reabilitare termică

"În perioada 22.06.2011 – 08.06.2012, Primăria Sectorului 5 şi o asociere formată din două firme (una dintre ele fiind societatea aflată în insolvenţă, la care am făcut referire mai sus), au încheiat mai multe contracte având ca obiect executarea, finalizarea şi întreţinerea lucrărilor de reabilitare termică a unui număr de 85 imobile situate în sectorul 5 al municipiului Bucureşti, în valoare totală de 71.892.541 lei, fără TVA", se arată într-un comunicat al DNA.

Grupul de Investigații politice dezvăluie că Răzvan Murgeanu a fost coleg de liceu cu Puiu Popoviciu iar în perioada 2002-2003, când era director Direcţia de Utilităţi Publice PMB, primea și bani de la Comaliment.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close