Antena 3 CNN Actualitate 2012 - Anul nunţilor în politica românească

2012 - Anul nunţilor în politica românească

2012 - Anul nunţilor în politica românească
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Dec 2012   •   16:31

2012 a fost anul nunţilor în politica românească. Liderii politici si-au măritat fiicele sau au spus da în faţa ofiţerului de stare civilă. Petrecerile au fost unele de lux, cu sute sau mii de invitaţi de prim rang, în locaţii exclusiviste.

Cea mai aşteptată nuntă a anului a fost cea a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În cea mai importantă zi din viaţa ei, de mână a ţinut-o tata.

Elena Băsescu a purtat la cuninia civilă o rochie roz pal, marca Dior. O creaţie pe cât de simplă pe atat de scumpă - 3500 de euro.

Din aceeaşi dantelă franţuzească a fost creată şi rochia de mireasă a prinţesei Kate, la nunta cu Prinţul William.

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde au venit peste 800 de invitaţi.

La câteva zile după nunta Elenei, Traian Băsescu a mers la nunta fiicei lui Ion Ariton alături de soţia sa şi de cele două fiice. Ariton şi-a măritat fata cu Ciprian Rogojan, membru al trupei Sistem. Evenimentul a avut loc la unul dintre cele mai luxoase hoteluri situat pe malul lacului Mioriţa din Poiana Braşov. 

Sorin Frunzăverde şi-a măritat fata tot în luna septembrie. Sorana Monica Frunzăverde şi-a unit destinul cu doctorul Florin Ioan Bălănică, directorul unui spital privat.

Cei doi miri au avut alături la peterecerea care a avut la un restaurant de lux din Timişoara peste o mie de invitaţi.

Nuntă de patru stele a fost şi în PSD. Corina Creţu s-a căsătorit cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. După o relaţie de doi ani, mirii au spus ,,DA”  în faţa primarului sectorului 1, Andrei Chiliman. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Petrecerea a avut loc la un hotel de patru stele din Capitală, iar la nuntă au fost peste 300 de invitaţi.



×
Subiecte în articol: Elena Băsescu nunta Bogdan Ionescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close