Antena 3 CNN Actualitate 300.000 de euro pentru viaţa unui om

300.000 de euro pentru viaţa unui om

300.000 de euro pentru viaţa unui om
30 Iul 2015   •   20:06

George a zăcut în agonie timp de o săptămână, pe un pat al spitalului Bagdasar. Fusese bătut atât de crunt, încât a intrat în comă. S-a întâmplat la centrul de recuperare Bălăceanca, unde tânărul, cu probleme psihice, era internat. Familia spune că a fost bătut de mai multe ori, dar niciodată atât de grav.

Asistenţii care ar fi trebuit să îl supravegheze l-au lăsat singur, în salon şi în pat cu un pacient cunoscut pentru ieşirile violente. La două luni de la moartea lui George, familia încă nu ştie ce s-a întâmplat, exact, atunci.

Şi au făcut deja primul pas. Au făcut o plângere către Parchetul Ilfov. Mai mult, familia s-a constituit parte civilă cu suma de 300.000 de ruro. S-a făcut o plângere care a fost înregistrată, urmează să se facă cercetări.

Anchetele se duc pe mai multe planuri. Procurorii au chemat la audieri personalul medical. Şi conducerea centrului de recuperare Bălăceanca a făcut o anchetă internă. Reporterii Observator au încercat să afle rezultatele, însă directorul nu a fost de găsit.

Momentan, agresorul lui George este internat tot în centru de la Bălăceanca. Însă, izolat de ceilalţi pacienţi.

×
Subiecte în articol: omorat ucis despagubire
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close