Antena 3 CNN Actualitate 60 de mașini blocate pe Transalpina din cauza zăpezii

60 de mașini blocate pe Transalpina din cauza zăpezii

60 de mașini blocate pe Transalpina din cauza zăpezii
Sursa foto: foto: pixabay.com
13 Feb 2016   •   20:59

Traficul se desfășoară în condiții de iarnă pe DN7A, în zona domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, mai multe echipaje ale CNADNR efectuând deszăpezirea, după ce un număr de 60 de mașini au rămas blocate la baza pârtiei, transmite Agerpres.
"Ninge abundent pe DN 7A între Voineasa și Obârșia Lotrului, stratul de zăpadă măsoară peste 5 cm pe carosabil. Un număr de 60 de mașini cu turiști rămăseseră blocate pe drum, la baza pârtiei. Acum s-a descongestionat traficul, avem două echipaje ale CNADNR care lucrează în zonă, am mai trimis două și dacă e nevoie apelăm la Gorj pentru ajutor. Pe Valea Oltului stăm atenți pentru monitorizare, suntem sub avertizare până duminică la ora 12,00", a declarat sâmbătă, pentru AGRPRES, prefectul județului Vâlcea, Dumitru Cornoiu.

În județul Vâlcea, plouă de sâmbătă dimineața în majoritatea regiunilor, iar la peste 1.200 de metri altitudine, precipitațiile sunt sub formă de lapoviță și ninsoare. Autoritățile recomandă conducătorilor auto să evite DN7A Brezoi — Petroșani, unde căderile de zăpadă sunt abundente, sau să aibă mașinile corespunzătoare pentru circulația în condiții de iarnă.

×
Subiecte în articol: transalpina zapada CNADNR
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close