Antena 3 CNN Actualitate 75.000 de lei furaţi dintr-un supermarket din Slobozia

75.000 de lei furaţi dintr-un supermarket din Slobozia

75.000 de lei furaţi dintr-un supermarket din Slobozia
Sursa foto: Foto: mytex.ro
25 Dec 2011   •   18:05


Şeful unui supermagazin din Slobozia a fost arestat pentru delapidare sumei de aproximativ 75.000 de lei, informează Mediafax
   
Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, un responsabil de vânzări a apelat Serviciul 112 pentru a semnala lipsa unei sume mari de bani. La faţa locului a ajuns o echipã de poliţişti pentru a cerceta acest caz.
   
"În perioada noiembrie - decembrie, un bãrbat de 29 de ani, din municipiul Slobozia, care deţinea funcţia de şef de magazin, şi-a însuşit suma de aproximativ 75.000 lei din seiful societăţii, bani proveniţi din vânzări. Mai mult, bărbatul a întocmit documente pentru a acoperi fapta comisã. Tot din cercetãrile poliţiştilor a reieşit cã el cheltuise întreaga sumã de bani în sãli specifice jocurilor de noroc. La câteva ore de la sesizarea faptei, bãrbatul a fost identificat de poliţişti şi reţinut pe bazã de ordonanţã pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare preventivã pentru 29 de zile", se aratã în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Suspectul a fost introdus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.



×
Subiecte în articol: slobozia vanzari delapidare Politie instanta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close