Antena 3 CNN Actualitate A fost prins în timp ce vindea o armă periculoasă într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea

A fost prins în timp ce vindea o armă periculoasă într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea

A fost prins în timp ce vindea o armă periculoasă într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea
16 Iul 2018   •   19:09

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare o armă letală în parcarea unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, iar la domiciliile altor două persoane, din Horezu şi Oteşani, au fost găsite materiale şi dispozitive de confecţionat artizanal muniţie precum şi muniţie industrială, au informat luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant un bărbat de 43 ani, din localitatea Buneşti, care deţinea fără drept şi oferea spre vânzare o armă letală, în parcarea unui restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul mai deţinuse o altă armă, pe care o vânduse unui bărbat de 40 de ani din Bujoreni, care nu avea permis de a deţine şi folosi arme letale sau neletale. Ambele arme au fost confiscate iar în cauză a fost deschis dosar penal, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Alţi doi vâlceni, unul în vârstă de 59 de ani, din Horezu, şi altul de 48 de ani, din Oteşani, sunt de asemenea cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La domiciliile lor, poliţiştii au găsit, pe 13 iulie, în timpul unor percheziţii pentru furturi din locuinţe, dispozitive şi materiale pentru confecţionat artizanal muniţie precum şi muniţie industrială.

La domiciliul bărbatul de 59 de ani, din Horezu, a fost găsită şi o armă de vânătoare confecţionată artizanal, iar la domiciliul celui din Oteşani au fost găsiţi şi doi căpriori, ţinuţi în captivitate, care apoi au fost predaţi unei asociaţii de vânătoare. Bărbatul din Horezu a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: arma restaurant Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close