x close

Fii alături de noi!

A început să ningă în București. Cum va fi vremea în următoarele zile

de 29 Dec 2015   •   16:24
A început să ningă în București. Cum va fi vremea în următoarele zile 16
Foto: freeimages.com
În Bucureşti a început să ningă pentru prima dată în această iarnă, marţi după-amiază. În Capitală, a început să ningă în jurul orei 16.00, iar zăpada s-a depus într-un strat subţire pe carosabil şi pe maşini.

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii și intensificări ale vântului a intrat în vigoare, marți, la ora 13,00, și va expira joi, la ora 13,00.

Conform informării, începând de marți, 29 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată în zilele de 30 și 31 decembrie, când se vor înregistra maxime preponderent negative în toată regiunea și minime sub—10 grade, îndeosebi în centrul și estul regiunii.

În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări în estul zonei, precum și la munte unde viteza la rafală va depăși 60 — 70 kilometri/oră.

Meteorologii semnalează că, temporar, vor fi precipitații în general slabe cantitativ, ninsori în zona Carpaților Orientali și Meridionali și predominant ninsori, pe arii restrânse, în restul regiunii, iar izolat se va semnala polei.

ANM precizează că, până în jurul datei de 3 ianuarie 2016, vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea. Conform informării, local, la munte și izolat în rest, vântul va continua să prezinte unele intensificări.

Vedeți prognoza meteo pentru următoarele zile pe meteoplus.ro

poza

Show

Doliu în cinematografie. Actorul Larkin Malloy a murit la vârsta de 62 de ani

Actorul Larkin Malloy, cunoscut pentru rolurile sale din serialele “Edge of Night,” “All My Children” and “Guiding Light”, a murit la varsta de 62 de ani. El suferise un infarct chiar...

01 Oct 2016  •  17:59

sati