Antena 3 CNN Actualitate "A început să tragă nebuneşte, în cine apucă","Mă pregătesc de ce e mai rău". Vezi declaraţiile halucinante ale martorilor la măcelul din centrul Capitalei

"A început să tragă nebuneşte, în cine apucă","Mă pregătesc de ce e mai rău". Vezi declaraţiile halucinante ale martorilor la măcelul din centrul Capitalei

"A început să tragă nebuneşte, în cine apucă","Mă pregătesc de ce e mai rău". Vezi declaraţiile halucinante ale martorilor la măcelul din centrul Capitalei
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Mar 2012   •   19:22
UPDATE 19.30 - Soţul casierei de la coafor, care a fost ucisă în atac, a povestit că Vlădan venea des la salon şi-şi teroriza soţia. La aflarea veştii cu privire la atac, bărbatul declara pentru Antena 3 că se pregăteşte pentru ce e mai rău.

"De la televizor am aflat şi eu. M-a sunat un cumnat de-al meu şi mi-a spus că s-a întâmplat o nenorocire unde lucrează soţia. Ma pregătesc de ce e mai rău. Încă nu îmi vine să cred. Am acasă fata care mă sună, mama mea care e în vârstă, are 80 de ani" a declarat soţul casierei.

"O ameninţa că-i sperie clienţii, că se va dezbrăca în mijlocul salonului, ba chiar o dată i-a răvăşit instrumentele de lucru. Problemele au început de când cei doi erau în divorţ şi aveau partajul în desfăşurare", a mai spus el.

Tot soţul casierei a declarat că, potrivit soţiei sale, atacatorul a stricat butucul de la uşa apartamentului său astfel că Florina Vlădan şi copilul său, în vârstă de 21 de ani, au rămas pe afară.

Altadată poliţistul a venit la coafor spunând că se va dezbrăca pentru a le speria clienţii

De asemenea, soţul uneia dintre coafezele care lucra în unitatea de la complexul Perla din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de soţia sa, care ieşise cu puţin timp înainte de atac să fumeze în spatele clădirii, că atacatorul a intrat şi "a început să tragă nebuneşte, în cine apuca", informează Mediafax.

"Mi-a povestit că a început să tragă nebuneşte, în cine apucă", a relatat martorul.
   
El a mai spus că, potrivit soţiei sale, una dintre coafeze intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI.

Potrivit martorului bărbatul venise în mai multe râduri la coafor.
   
"Tot venea şi o tot ameninţa că se va întâmpla ceva urât", a mai arătat martorul.

Potrivit unei alte frizeriţe din coafor, prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate.


   
Un angajat al Ministerului de Interne a intrat în coaforul unde lucra soţia sa şi a deschis focul asupra celor aflaţi înăuntru.
Coaforul se afla chiar lângă un loc de joacă pentru copii. Două persoane au murit, alta este în comă, iar alte 5 au fost transportate la spital în stare gravă.

Salonul de coafură aparţine societăţii comerciale Igiena Bucureşti, fiind o unitate de stat.
   
Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer în cadrul Policlinicii Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi-a ucis soţia din gelozie, în atacul său căzând şi victime colaterale, au declarat surse judiciare.
   
Soţia lui Gheorghe Vlădan introdusese acţiune de divorţ la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, primul termen de judecată fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.
 

×
Subiecte în articol: Capitală
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close