x close

Fii alături de noi!

A luat telefonul cu ea în cadă, fără să banuiască ce moarte o așteaptă

de D.G.   •   22 Feb 2016   •   19:08
A luat telefonul cu ea în cadă, fără să banuiască ce moarte o așteaptă 817
foto: pixabay.com
O tanara originala din Republica Moldova, care locuia in Rusia impreuna cu mama si fratele ei, a murit intr-un mod de-a dreptul socant, scrie The Mirror, citată de stirileprotv.ro.

Adolescenta si-a luat telefonul cu ea la baie si l-a pus la incarcat intr-un prelungitor. S-a electrocutat puternic in momentul in care incarcatorul a cazut in apa.

Mama ei a declarat politiei ca fata era atat de puternic electrocutata incat ardea pielea de pe ea atunci cand a gasit-o.

Procurorul de caz a declarat pentru presa locala din Rusia ca circumstantele decesului inca sunt cercetate: "Vom decide ce vom face mai departe odata ce se va finaliza investigatia."

poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati