x close

Fii alături de noi!

A luat telefonul cu ea în cadă, fără să banuiască ce moarte o așteaptă

de D.G.   •   22 Feb 2016   •   19:08
A luat telefonul cu ea în cadă, fără să banuiască ce moarte o așteaptă 817
foto: pixabay.com
O tanara originala din Republica Moldova, care locuia in Rusia impreuna cu mama si fratele ei, a murit intr-un mod de-a dreptul socant, scrie The Mirror, citată de stirileprotv.ro.

Adolescenta si-a luat telefonul cu ea la baie si l-a pus la incarcat intr-un prelungitor. S-a electrocutat puternic in momentul in care incarcatorul a cazut in apa.

Mama ei a declarat politiei ca fata era atat de puternic electrocutata incat ardea pielea de pe ea atunci cand a gasit-o.

Procurorul de caz a declarat pentru presa locala din Rusia ca circumstantele decesului inca sunt cercetate: "Vom decide ce vom face mai departe odata ce se va finaliza investigatia."

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati