Antena 3 CNN Actualitate A murit soția lui Radu Vasile, fostul premier al României. Adriana Săftoiu, omagiu emoționant pe Facebook

A murit soția lui Radu Vasile, fostul premier al României. Adriana Săftoiu, omagiu emoționant pe Facebook

A murit soția lui Radu Vasile, fostul premier al României. Adriana Săftoiu, omagiu emoționant pe Facebook
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Ian 2017   •   15:43

Soția lui Radu Vasile a murit, conform unui mesaj postat pe Facebook de Adriana Săftoiu, în care scrie că este alături de copiii celor doi, potrivit libertatea.ro.

”Lui Radu Vasile ii voi păstra mereu o amintire frumoasă! A fost omul care mi-a propus să mă alătur echipei lui (1998) și așa a început drumul meu în politică! Radu Vasile va rămâne unul dintre oamenii politici care nu a folosit sistemul pentru răfuieli personale! Niciodată, pe cei din echipa lui, nu ne-a îmboldit să gândim cu mânie, ba din contră! Acum, când cei doi copii, Tudor si Mihai, iși iau rămas bun de la mama lor, soția lui Radu Vasile, Măriuca, sunt alături de ei! Condoleanțe si Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a postat Adriana Săftoiu pe Facebook.

Radu Vasile a murit la data de 3 iulie 2013. Radu Vasile a fost prim-ministru al României din 15 aprilie 1998 până în 13 decembrie 1999. A fost membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), din 1990 și până la 27 decembrie 1999, când a fost exclus din partid.

Ulterior, pentru o scurtă perioadă (februarie — octombrie 2000), a fost președintele Partidului Popular din România.

 

×
Subiecte în articol: Adriana Saftoiu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close