Antena 3 CNN Actualitate A scapat definitiv de cosuri dupa ce a folosit un produs la indemana oricui. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"

A scapat definitiv de cosuri dupa ce a folosit un produs la indemana oricui. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"

 A scapat definitiv de cosuri dupa ce a folosit un produs la indemana oricui. "Transformarea s-a vazut dupa numai o zi"
30 Noi 2015   •   14:46

O tanara sustine ca a scapat de acnee dupa ce a folosit doar miere de albine. Ea a explicat tuturor pe un site de socializare prin ce cosmar a trecut din cauza cosurilor si cum a descoperit remediul.

"La inceputul gimnaziului au inceput sa-mi apara cosuri. Erau din ce in ce mai multe de la zi la zi. Auzeam comentarii rautacioase si imi era greata de mine cand ma uitam in oglinda. La un moment dat, nici nu mai voiam sa merg la scoala sau sa fiu in preajma altor oameni. Nu ma simteam deloc bine in pielea mea",
spune tanara pe Reddit, potrivit www.stirileprotv.ro.

 Aceasta a adaugat ca a urmat si un tratament prescris de medic, care, insa, nu a ajutat-o prea mult. Nu numai ca nu i-au disparut cosurile, dar, in plus, pielea i s-a uscat si era mereu iritata. Pana la urma a incercat mierea, la recomandarea unei prietene. Tanara, din Statele Unite, a spus ca dupa ce a aplicat pe piele substanta dulce, utilizand tifonul, cosurile au inceput sa dispara.

"Am stat o noapte cu mierea pe fata, iar dimineata cosurile erau mult mai mici. Dupa cateva sesiuni de tratament, au disparut definitiv",
a precizat tanara.

×
Subiecte în articol: cosuri tratament piele ten
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close