Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit la o cabană din stațiunea Rânca. Un băiețel a murit după ce a căzut într-o hazna

Accident cumplit la o cabană din stațiunea Rânca. Un băiețel a murit după ce a căzut într-o hazna

Accident cumplit la o cabană din stațiunea Rânca. Un băiețel a murit după ce a căzut într-o hazna
26 Mar 2016   •   14:09

UPDATE 14.05 - Băiețelul care a căzut în haznaua din apropierea casei de vacanţă a familiei din Rânca a murit, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe, citat de Agerpres.

Echipajul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare asupra micuţului timp de câteva zeci de minute, anterior şi salvamontiştii din Rânca încercând să îl salveze, dar a fost declarat decesul în jurul orei 13,30.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Știre inițială

Intervenție dramatică, sâmbătă, pentru salvarea unui copil de 4 ani. Băieţelul a căzut într-o hazna adâncă de câțiva metri. Accidentul s-a produs la o cabană din staţiunea Rânca.

Sabin Cornoiu, șef Salvamont Gorj, a precizat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că băiețelul este în continuare resuscitat de colegii lui.

”Din păcate nu avem vești favorabile. Cam 25 de minute salvatorii mei au făcut resuscitarea copilului fără succes, apoi l-am predat serviciului de ambulanță care continuă manevrele”, a spus Sabin Cornoiu.

Șeful Salvamont Gorj a precizat că, deocamdată nu se știe cât timp a fost scufundat copilul în lichid.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close