Antena 3 CNN Actualitate Accident grav, cu un mort și 3 răniti, la intrare în Suceava

Accident grav, cu un mort și 3 răniti, la intrare în Suceava

Accident grav, cu un mort și 3 răniti, la intrare în Suceava
Sursa foto: sursa: stirileprotv.ro
11 Feb 2016   •   08:51

Accident mortal miercuri noapte, pe DN2, la iesirea din Suceava. Un tanar de 17 ani a pierit, iar alti trei au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a plonjat de pe sosea si s-a izbit violent intr-un pilon de beton, potrivit stirileprotv.ro.

Primele concluzii ale accidentului arata ca soferul a fortat o depasire si s-a speriat cand a vazut ca o alta masina vine din fata.
In masina erau patru prieteni. Cu totii se intorceau de la Falticeni, cand soferul a facut greseala sa intre intr-o depasire neregulamentara. Si-a dat seama ca nu mai are timp sa reintre pe banda sa de mers, asa ca a tras brusc de volan, iar autoturismul a plonjat de pe sosea.

Autoturismul s-a rasturnat si s-a izbit intr-un stalp de beton de pe centura ocolitoare a orasului, aflata deocamdata in constructie. In urma impactului, un tanar de 17 ani, pasager in masina, n-a mai supravietuit.

Cei trei supravietuitori au fost transportati la spital, unde au ramas si peste noapte.

"Au ajuns trei victime dintr-un accident rutier, cu varste intre 18 si 23 de ani. Au traumatisme cranio-cerebrale minore, contuzii toraco-abdominale. Momentan sunt in afara oricarui pericol", a declarat Bogdan Bondaru, medic UPU Suceava.

Masina implicata in accident apartine fostului director de la Casa de Pensii din Suceava.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului. Tanarul aflat la volan s-a ales cu dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close