Antena 3 CNN Actualitate O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni în România. Mai multe victime

O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni în România. Mai multe victime

O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni în România. Mai multe victime
Sursa foto: Foto: captura video
30 Mar 2017   •   13:39

Update: O altă persoană din cele cinci rănite, care au ajuns la spital se află în stare gravă.

Update: Tânăra care a murit avea 23 de ani și era din Serbia. Era angajată a societății. Pentru ea nu s-a mai putut face nimic. În acest moment, șoferul care a fost în stare de șoc imediat după impact, este audiat în acest moment de polițiști. El a plecat cu viteza de pe loc și a intrat în balans, fiind un auto cu tracțiune pe spate. În accident au mai fost rănite cinci persoane, un bărbat şi patru femei, dintre care două din Serbia.

Update: Primele imagini de la fața locului realizate de jurnaliștii locali de la epitesti.ro.

Știre inițială: Accident grav în curtea unei societăți de cablaje. O mașină a intrat în plin în mai mulți oameni care se aflau în pauză de masă.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane.

Șoferul a ieșit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare și a intrat în plin. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite. Bărbatul care a intrat cu mașina în oameni are 22 de ani și este coleg cu cei răniți.

Polițiștii iau în calcul mai multe variante, fie șoferul, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului şi a pătruns în curtea fabricii de componente auto, fie a intrat intenționat în colegii săi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Răniţii sunt conştienţi şi au diverse leziuni, fiind transportaţi la spital.

De asemenea, mai multe femei au făcut atacuri de panică, primiri îngrijiri medicale la faţa locului.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close