Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Harghita. Un bărbat și fiul său au murit în urma impactului

Accident grav în Harghita. Un bărbat și fiul său au murit în urma impactului

Accident grav în Harghita. Un bărbat și fiul său au murit în urma impactului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Iun 2017   •   10:12

Un accident rutier grav a fost produs joi dimineață pe DN 13A, la ieşirea din localitatea Căpâlniţa. În urma impactului, un bărbat și fiul său au decedat, iar o femeie a fost rănită.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, potrivit primelor informaţii, că autoturismul condus de un bărbat de 46 ani a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule şi, întrucât din sens sens opus veneau alte autovehicule, şoferul nu a mai putut redresa maşina, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul pe partea stângă a drumului şi s-a izbit de un copac. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, în urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului şi fiul său în vârstă de aproape 16 ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii. 

O femeie în vârstă de 41 ani, aflată pe scaunul din dreapta şoferului, a fost rănită şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la Detaşamentul ISU Odorheiu Secuiesc pentru scoaterea sa din maşină, victima fiind preluată în stare gravă de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc. 

Echipajul de descarcerare a acţionat şi pentru scoaterea din maşină a trupului şoferului. 
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close