Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Vrancea. Un tânăr a murit, iar soţia sa însărcinată a fost rănită

Accident grav în Vrancea. Un tânăr a murit, iar soţia sa însărcinată a fost rănită

Accident grav în Vrancea. Un tânăr a murit, iar soţia sa însărcinată a fost rănită
29 Apr 2016   •   09:29

Dramă în Joia Mare, în comuna Urechești, judeţul Vrancea, pe drumul european E85.

Un tânăr de 26 de ani a murit, iar soţia sa, însărcinată, şi o altă tânără au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a lovit un autocamion, pe E85, în judeţul Vrancea, când tinerii se întorceau acasă de la cumpărăturile de Paşte.


Autoturismul circula dinspre Foșcani către Râmnic și, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un TIR.

Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Urechești spre Focșani, după ce tânărul, aflat la volanul unui autoturism Fiat Punto,  a scăpat mașina de sub control și a intrat pe contrasens, lovind în plin un autocamion. Impactul a fost atât de puternic încât Fiatul s-a făcut praf.

Acesta a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale mașinii, rănile suferite de acesta fiind extrem de grave întrucât impactul s-a produs chiar pe partea sa. În cele din urmă, după ce a fost descarcerat, leziunile s-au dovedit a fi incompatibile cu viața. Tânărul a fost resuscitat, dar în zadar, în final medicii declarând decesul.

Prietena sa, însărcinată în luna a cincea, și o prietenă de familie au fost rănite, însă nu atât de grav ca tânărul de 26 de ani. Cele două au fost transportate de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din Focșani unde medicii le-au acordat îngrijirile necesare.

Sursa: Jurnalul Naţional

×
Subiecte în articol: accident Vrancea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close