Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN1 B. Un fost consilier prezidențial a fost grav rănit

Accident grav pe DN1 B. Un fost consilier prezidențial a fost grav rănit

Accident grav pe DN1 B. Un fost consilier prezidențial a fost grav rănit
22 Iun 2018   •   10:08

UPDATE: Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial, a fost grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. 

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism de la Buzău spre Ploieşti, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat pentru AGERPRES că "un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă". 

Circulaţia rutieră a fost blocată vineri dimineaţă pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită. 

Știrea inițială

Circulaţia rutieră este blocată vineri dimineaţa pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a menţionat că traficul rutier este blocat pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. În urma evenimentului rutier o persoană a fost încarcerată. 

"Un autoturism care circula de la Buzău la Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, este în comă", conform IPJ Buzău. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close