Antena 3 CNN Actualitate Accident grav. Un om a murit și doi sunt în stare critică

Accident grav. Un om a murit și doi sunt în stare critică

Accident grav. Un om a murit și doi sunt în stare critică
26 Iul 2017   •   20:30

Un şofer de 49 de ani, din judeţul Iaşi, a murit în timp ce încerca să repare un camion, iar alte două persoane au fost rănite grav, în urma unui accident produs, miercuri seară, pe DN 2, în judeţul Bacău, şi în care au fost implicate un TIR şi două camioane staţionate în afara şoselei, scrie news.ro. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Faraoani, pe DN 2, după ce şoferul unui TIR, un tânăr de 34 de ani din Prahova, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion staţionat pe banda de siguranţă, pe sensul său de mers. În urma impactului, maşina staţionată a fost proiectată într-o altă autoutilitară parcată în faţa sa.

”Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre şoferii autoutilitarelor staţionate. De asemenea, alte două persoane, respectiv şoferul care a provocat accidentul şi un bărbat de 48 de ani, din judeţul Iaşi, au fost răniţi, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

×
Subiecte în articol: camion accident accident rutier
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close