Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier în Harghita, soldat cu cinci victime. Şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed

Accident rutier în Harghita, soldat cu cinci victime. Şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed

Accident rutier în Harghita, soldat cu cinci victime. Şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    01 Aug 2012   •   22:19

O femeie a suferit răni grave, iar alte patru persoane au fost rănite uşor, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, miercuri seară, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed.

Potrivit subcomisarului Incze Miklos, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, un autoturism cu numere de Neamţ circula de la Joseni spre Praid, pe DN 13 B. În dreapta şoferului se afla soţia sa, iar pe bancheta din spate erau prietenii lor, un bărbat de 40 de ani, soţia lui de 37 de ani şi copilul de zece ani al acestora.

La un moment dat, şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi maşina s-a răsturnat într-o râpă de cinci-şase metri, scrie Agerpres.

Soţia şoferului a rămas încarcerată, în vreme ce restul ocupanţilor maşinii au reuşit să iasă singuri. Potrivit primelor informaţii, femeia are mai multe fracturi şi leziuni.

Ceilalţi patru răniţi au fost transportaţi, cu leziuni minore, la spitalul din Odorheiu Secuiesc, şoferul refuzând internarea.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close