Antena 3 CNN Actualitate Trei persoane au murit în accidentul de la Sibiu. Vinovatul e un tânăr de 19 ani care a circulat cu mare viteză

Trei persoane au murit în accidentul de la Sibiu. Vinovatul e un tânăr de 19 ani care a circulat cu mare viteză

Trei persoane au murit pe DJ 106, în judeul Sibiu, în urma unui cumplit accident produs vineri după-amiaza, au anunțat reprezentanții ISU Sibiu.

Trei persoane au murit în accidentul de la Sibiu. Vinovatul e un tânăr de 19 ani care a circulat cu mare viteză
Sursa foto: foto- turnulsfatului.ro
21 Feb 2020   •   21:40

UPDATE. Trei persoane au murit. Se pare că accidentul a fost provocat de un tânăr șofer de 19 ani care a circulat cu mare viteză. 

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau doi tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod. Accidentul este deosebit de grav, au decedat trei persoane, iar minorul de 16 ani este grav rănit", precizează informarea IPJ Sibiu.

Știre inițială

Două persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient, și despre un tânăr de 20 de ani, politraumatizat, dar care e conștient. 

La faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD, o autospecială de salvare victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi două ambulanţe ale SAJ Sibiu, potrivit turnulsfatului

În accident au fost implicate două aututorisme. Traficul rutier în zonă este blocat.

×
Subiecte în articol: Sibiu accident
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close