Antena 3 CNN Actualitate Acrobaţii spectaculoase pe cerul Capitalei, la BIAS 2015. Vedeţi imagini impresionante de la cel mai mare miting aviatic din România

Acrobaţii spectaculoase pe cerul Capitalei, la BIAS 2015. Vedeţi imagini impresionante de la cel mai mare miting aviatic din România

Acrobaţii spectaculoase pe cerul Capitalei, la BIAS 2015. Vedeţi imagini impresionante de la cel mai mare miting aviatic din România
de M.Z.    |    20 Iun 2015   •   22:30

A fost zi de mare spectacol aviatic în Capitală. Cei mai buni piloţi ai lumii au evoluat la "Bucharest International Air Show", cel mai mare miting aviatic din România. Privirile spectatorilor au fost încântate de evoluţia celebrulului Jurgis Kairys, multiplul campion mondial la acrobaţie aeriană. A fost urmat de evoluţiile spectaculoase ale celor de la Turkish Stars, Forţele Aeriene ale Pakistanului şi Hawks of Romania. Finalul spectacolului a fost marcat de un concert special Iris şi Cristi Minculescu. Antena 3 a fost partener media al acestui eveniment.

La ediţia BIAS de anul acesta au participat 120 de aeronave civile şi militare. Pe lângă spectacolul oferit de avioanele uşoare şi cele de luptă, vizitatorii au putut urmări uriaşele aeronave de transport Hercules şi Spartan precum şi salturi executate de paraşutişti de elită. 


UPDATE - Acrobaţii la limită şi efecte pirotehnice. Air Bandits, la BIAS 2015, în finalul unei zile pline pentru participanţii dar şi spectatorii celui mai mare show aviatic din România.

______________________________

Ştirea iniţială
 
La manşa unuia dintre avioane va fi celebrul Jurgis Kairys, multiplul campion mondial la acrobaţie aeriană. 
 
Pe spectacolul oferit de avioanele uşoare şi cele de luptă, vizitatorii vor putea urmări uriaşele aeronave de transport Hercules, Spartan şi Antonov, precum şi un desant aerian executat de paraşutişti de elită. 
 
De la ora 9:30, Antena 3 va transmite în direct principalele momente ale mitingului aviatic. 
 
Piloţii au făcut ultimele repetiţii înainte de marele spectacol. Cel mai important show aviatic din România se anunţă unul grandios. În total, 200 de piloţi şi paraşutişti şi 120 de aeronave vor face spectacol pe cer.
 
Forţele aeriene americane şi cele pakistaneze vor evolua şi ele la Bucharest International Air Show.
 
Una dintre suprizele acestui an o reprezintă participarea piloţilor din Pakistan.
 
Invitaţi speciali ai BIAS 2015 sunt "supersonicii" Turkish Stars, unica formaţie din lume care evoluează cu opt avioane de luptă. 
 
Intrarea la Bucharest International Air Show va fi liberă.

PROGRAMUL EVOLUŢIILOR în cadrul BIAS 2015

×
Subiecte în articol: BIAS show aviatic
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close