Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave, după ce fiul ministrului Justiţiei a câştigat un concurs pentru un post de asistent universitar. Presa locală: Regulament schimbat pe ultima sută de metri

Acuzații grave, după ce fiul ministrului Justiţiei a câştigat un concurs pentru un post de asistent universitar. Presa locală: Regulament schimbat pe ultima sută de metri

Acuzații grave, după ce fiul ministrului Justiţiei a câştigat un concurs pentru un post de asistent universitar. Presa locală: Regulament schimbat pe ultima sută de metri
Sursa foto: Foto: gov.ro
10 Aug 2017   •   19:50

Fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a câştigat concursul pentru angajarea pe postul de asistent universitar la Facultatea de Drept din Iaşi după ce, scrie 7est.ro, Senatul universităţii ieşene a modificat cu o lună înainte paragraful unei prevederi, astfel încât funcţia de asistent universitar să poată fi ocupată şi în condiţiile în care un candidat are titlul de doctor în Drept Penal, nu doar doctoratul în Drept Civil.

În final, postul a fost ocupat de Ionuţ Alexandru Toader, fiul ministrului Justiţiei Tudorel Toader, care s-a suspendat din funcţia de rector al universităţii Alexandru Ioan Cuza la scurt timp după ce a fost desemnat ministru.

Pentru ca Alexandru Toader să poată participa la concurs, Senatul universităţii ieşene a modificat paragraful unei prevederi, astfel încât funcţia de asistent universitar să poată fi ocupată şi în condiţiile în care un candidat are titlul de doctor în Drept Penal, nu doar doctoratul în Drept Civil.

La sfârşitul lunii aprilie, Universitatea Al. I. Cuza a anunţat scoaterea la concurs a postului de asistent universitar la Facultatea de Drept pentru disciplina "Drept Civil. Partea Generală; Drept Civil. Persoanele".

Până la aprilie 2017, Ionuţ Alexandru Toader a fost profesor la o universitate privată din Iaşi, el fiind, totodată, şi notar.

viewscntContinuarea pe 7est.ro.

×
Subiecte în articol: tudorel toader
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close