Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. "Ce s-a întâmplat e fără precedent in istoria sportivă”

Acuzații grave la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. "Ce s-a întâmplat e fără precedent in istoria sportivă”

Acuzații grave la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. "Ce s-a întâmplat e fără precedent in istoria sportivă”
10 Feb 2016   •   21:55

Dumitru Dragomir lansează acuzații grave la adresa lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. Într-un interviu pentru Dolce Sport prezentat de ziare.com, Dragomir a vorbit despre un episod petrecut în seara de dinaintea alegerilor de la Liga Profesionistă de Fotbal, la care au participat Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Pe 13 noiembrie 2013, cu o seara înaintea alegerilor de la LPF, Ponta și Dragnea au fost surprinși intrând intr-un hotel în care se aflau mai mulți conducători din Liga 1. La doi ani distanță de la acel episod, Dragomir susține ca Ponta si Dragnea le-ar fi promis patronilor din Liga 1 diverse facilități pentru a-l vota pe Gino Iorgulescu, prietenul fostului premier.

"Ce s-a întâmplat la alegeri e fara precedent in istoria sportivă a omenirii, ca prim-ministrul și vice-prim ministrul să cheme președinții la un hotel, să le promită verzi și uscate ca să mă curețe pe mine. Eu eram convins că voi câștiga, doar Ștefan mi-a spus ca nu ține cu mine. Iar Niculae de la Astra a venit cu o seară înainte și mi-a spus că mă vor curăța, sigur.”

„Stefan a fost cu mine în alte dăți, dar acum a fost șantajat. Iar celorlalți li s-a promis ca li se da amnistie fiscală. Si Platini daăa era in locul meu, tot nu castiga", a spus Dragomir la Dolce Sport.

Dragomir a mai sustinut ca a fost santajat de o persoana al carui nume nu l-a oferit.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close