Antena 3 CNN Actualitate Acuzații incredibile făcute de fostul șef al unei secții de Poliție despre polițistul pedofil

Acuzații incredibile făcute de fostul șef al unei secții de Poliție despre polițistul pedofil

Acuzații incredibile făcute de fostul șef al unei secții de Poliție despre polițistul pedofil
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Ian 2018   •   18:23

Război între Poliție și procurori din cauza polițistului pedofil. Fiecare dă vina pe cealaltă instituție că l-a acoperit pe Eugen Stan în 2016, când a agresat o femeie într-o scară de bloc, îmbrăcat în uniformă de polițist. A fost prins în flagrant de rudele femeii și ținut și apoi predat poliției. Și nu s-a întâmplat nimic, el a continuat să fie polițist. Nici dosarul nu a fost dat mai departe. 

După ce Parchetul a dat un comunicat în care a explicat că polițiștii nu au spus niciodată că agresorul e polițist, acum fostul șef al Secției 18 face niște acuzații incredibile. 

"Existau elemente în dosar în care se specifica că respectivul autor este polițist la Brigada Rutieră. Absolut, a fost legitimat, nu numai verificat. A fost adus la secție. A fost audiat în noaptea respectivă. Știu de la polițiști că s-a luat legătura cu un procuror și în noaptea respectivă s-a adus la cunoștință cazul. Documentele despre faptul că lucra la Brigada Rutieră, din câte am înțeles eu, sunt la dosar", a spus Radu Viorel, fostul șef al Secției 18 din cadrul Poliției București. 

×
Subiecte în articol: Politie pedofil
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close