Antena 3 CNN Actualitate Adolescent de 15 ani, reținut după ce a omorât în bătaie o bătrână

Adolescent de 15 ani, reținut după ce a omorât în bătaie o bătrână

Adolescent de 15 ani, reținut după ce a omorât în bătaie o bătrână
23 Mai 2016   •   18:41

Crima la doar 15 ani. Un tanar care a omorat in bataie o batrana din Arad a fost retinut de politisti. Acesta si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, scriu stirileprotv.ro.

Fiica batranei este plecata la munca in straintate si a fost anuntata de rude de aceasta cumplita tragedie care i-a lovit familia.

Adolescentul si victima in varsta de 78 de ani se cunosteau de ceva vreme. Cum femeia locuia singura, il tot chema sa o mai ajute cu treburi, prin gospodarie. In noaptea crimei, tanarul, cunoscut si cu probleme psihice, a baut ceva si a venit sa ii ceara bani. Cand femeia l-a refuzat, a devenit violent, a lovit-o si a plecat. A revenit insa dupa cateva minute, a fortat usa casei, a intrat peste femeie si a batut-o din nou cu cruzime.

Biata batrana a fost gasita de un vecin, cand era deja prea tarziu. Pe tanar politistii l-au prins dupa cateva ore, intr-o localitate invecinata. Pentru ca este minor, a fost dus la un centru de detentie si reeducare. Cand va deveni major insa, va fi probabil incarcerat. Pedeapsa pentru fapta sa poate merge pana la 20 de ani de inchisoare dar, pentru ca este bolnav psihic, si medicii vor avea un cuvant de spus in ancheta.

×
Subiecte în articol: Arad adolescent crima batrana
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close