Antena 3 CNN Actualitate Adolescenta de 16 ani din Brașov, disparută de acasă de cinci zile, a fost gasită în Argeș. Polițiștilor nu le-a venit să creadă cu cine era fata

Adolescenta de 16 ani din Brașov, disparută de acasă de cinci zile, a fost gasită în Argeș. Polițiștilor nu le-a venit să creadă cu cine era fata

Adolescenta de 16 ani din Brașov, disparută de acasă de cinci zile, a fost gasită în Argeș. Polițiștilor nu le-a venit să creadă cu cine era fata
Sursa foto: foto: pixabay.com
29 Mai 2016   •   12:39

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat. Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni, potrivit stirileprotv.ro.

In 24 mai, Diana Belici, in varsta de 16 ani, a plecat la liceu si nu s-a mai intors, parintii sai anunand la Politie disparitia acesteia.

Politistii au inceput sa o caute pe fata in toata tara si in cele din urma au gasit-o la Mioveni, in judetul Arges, in compania unui barbat, primele date indicand ca fata ar fi fugit de acasa pentru a fi impreuna cu barbatul la locuinta caruia a fost gasita.

"In urma activitatilor de cautare desfasurate decatre politisti, minora a fost gasita ieri (n.r. - sambata), pe raza localitatii Mioveni, judetul Arges, si reincredintata familiei. Politistii continua investigatiile pentru a se stabili daca minora a fost victima unei infractiuni in timpul disparitiei de la domiciliu“, se arata intr-un comunicat al Politiei Brasov.

Politistii ii sfatuiesc pe parinti sa verifice mai ales activitatea virtuala de pe retelele de socializare a copiilor lor, avertizand ca adolescentii sunt influentabili si pot cadea usor victime unor persoane periculoase cunoscute pe internet.

×
Subiecte în articol: Brașov Mioveni
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close