Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, prima reacție la prejudiciul uriaș anunțat de ANAF, în cazul Bechtel

Adrian Năstase, prima reacție la prejudiciul uriaș anunțat de ANAF, în cazul Bechtel

Adrian Năstase, prima reacție la prejudiciul uriaș anunțat de ANAF, în cazul Bechtel
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2017   •   23:06

Fostul premier Adrian Năstase a publicat, pe blog, o reacție la informația potrivit bugetul statului a fost prejudiciat cu suma de 525,9 milioane de euro, din cauza modului în care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a gestionat contractul cu compania americană de construcţii Bechtel, în cazul autostrăzii Transilvania.

Proiectul privind construcţia autostrăzii Braşov-Borş a fost aprobat în 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase, şi a început în 2004, iar compania Bechtel trebuia să finalizeze autostrada Transilvania până în 2012. Contractul, încheiat iniţial pentru suma de 2,2 miliarde de euro, a fost de mai multe ori modificat, iar în 2013 a fost reziliat, cu obligaţii de plată din partea statului roman.

”In luna decembrie, anul trecut, guvernul tehnocrat a lansat public un raport referitor la contractul Bechtel. El ar fi trebuit sa inflameze opinia publica in campania electorala. Ghinion! Nu s-a intamplat lucrul asta. Oricum, pentru cei interesati de acest contract – si care stiu sa citeasca – recomand interviul publicat, astazi,  pe site-ul DIGI 24, de catre Mihail Basulescu, cel care a semnat contractul respectiv. Mi se pare foarte instructiv”, a scris Adrian Năstase, publicând cele mai importante răspunsuri ale acestuia, în cazul Bechtel.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close