Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase reacţionează la adresa SUA

Adrian Năstase reacţionează la adresa SUA

Adrian Năstase reacţionează la adresa SUA
de S.T.    |    07 Oct 2015   •   14:10

Fostul premier Adrian Năstase transmite, pe blogul personal, un mesaj ironic ambasadorului României în Statele Unite, foştilor preşedinţi ai României, parlamentarilor şi ministrului Justiţiei.

Într-o postare intitulată "Miercurea neagră din SUA", Năstase vorbeşte despre decizia autorităţilor americane de a elibera 6.000 de deţinuţi, măsură menită să reducă supraaglomerarea din penitenciare.

Adrian Năstase scrie: "Cred că poziţia fermă a MCV şi a autorităţilor din România în sensul că noi nu abdicăm de la principiul supraaglomerării puşcăriilor ar trebui comunicată sub formă de protest şi americanilor. Propun ca ambasadorul nostru la Washington să cheme la ambasadă pe secretarul de stat american pentru a comunica acest protest. Iar noi, desigur, să ne păstrăm poziţia noastră înţeleaptă în această privinţă, poziţie sprijinită atât de partidele istorice cât şi de cele post-Revoluţionare. Cred că a venit momentul ca toate partidele parlamentare să meargă la Cotroceni pentru a încheia un pact în sensul că în următorii 25 de ani nu vor aproba nicio lege de graţiere colectivă."

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase SUA MCV
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close