Antena 3 CNN Actualitate Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, despre decizia instanței

Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, despre decizia instanței

Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, despre decizia instanței
03 Iul 2017   •   22:19

Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, a intrat în direct în emisiunea Sinteza Zilei, unde a adus detalii despre Daniel Moldoveanu, consilier de stat la Departamentul Securității Naționale al Administrației Prezidențiale, dar și despre decizia Curții de Apel. 

„Primul drept la replică e că nu fac parte din acest dosar. Dosarul respectiv se referă la o speță pe care eu și domnul Simu deținem acțiuni într-o afacere
litigioasă, perfect legală. Domnul Simu vă poate confirma că el și-a retras acea plângere, în ceea ce privește aceste opt persoane. Ceea ce știu sigur e că nu fac parte din acest dosar. Discuția mea cu Horia Simu, asociat la vremea respectivă, ca și acum că nu s-a schimbat nimic, este că un domn cu o funcție importantă, încât la momentul respectiv pentru profani, șeful Comunității Naționale de Informații este numit de președinte și este omul care coordonează toate informațiile. Acest personaj colecta toate informațiile, el s-a prezentat brusc la domnul Simiu și i-a spus așa că are un dosar la ANRP, dacă vrea să se rezolve sau nu. Domnul Simu, om de afaceri de succes, plătitor de taxe, m-a sunat și mi-a spus: Adrian, ești în București, putem să ne vedem? Avem o situație, un litigiu comun, o afacere legitimă, pe care noi trebuie să o rezolvăm. Ce facem cu speța asta? M-am întâlnit cu Moldoveanu și trebuie să-i plătim atât la %, 35% cred. La o anumită dată, s-a făcut o cesiune de părți sociale către două personaje, intermediari ai lui Daniel Moldoveanu, care sunt denunțători în dosar”, a declarat Thiess la Antena 3.

Citiți și Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Opt turnători rămân fără protecție.

 

×
Subiecte în articol: Horia Simu Sinteza Zilei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close