Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ţuţuianu: Eduard Hellvig, chemat pe 25 ianuarie la Comisia de control al SRI

Adrian Ţuţuianu: Eduard Hellvig, chemat pe 25 ianuarie la Comisia de control al SRI

Adrian Ţuţuianu: Eduard Hellvig, chemat pe 25 ianuarie la Comisia de control al SRI
17 Ian 2017   •   14:24

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat marţi, la Parlament, că a solicitat conducerii Serviciului Român de Informaţii să fie prezentă pe data de 25 ianuarie, ora 11.00, la Comisie, pentru a discuta despre cazul Florian Coldea şi despre bugetul instituţiei, scrie news.ro.

“Am formulat o adresă prin care am solicitat conducerii SRI să fie prezentă pe data de 25 ianuarie, la ora 11.00, la sala Comisiei de control cu două subiecte: subiectul numărul unu este legat de ce se întâmplă acum în spaţiul public, de cazul Coldea şi subiectul numărul doi legat de bugetul Serviciului pentru anul 2017. Am convenit cu directorul Serviciului ca să vină cu toate documentele care privesc cele două subiecte pe data de 25 ianuarie, ora 11.00”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

SRI a anunţat că ancheta internă nu au relevat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare, astfel că s-a propus repunerea pe funcţie a lui Florian Coldea, însă acesta a cerut eliberarea din funcţie şi va fi trecut în rezervă.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu Eduard Hellvig SRI
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close