Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost Adrian Ursu confundat cu Vali Vijelie

Cum a fost Adrian Ursu confundat cu Vali Vijelie

Cum a fost Adrian Ursu confundat cu Vali Vijelie
06 Apr 2016   •   19:55

Adrian Ursu a povestit, în ediția de miercuri seară a emisinii ''La ordinea zilei'', în contextul cazului de hărțuire în care a fost implicată șefa DNA Laura Codruța Kovesi, cum a ajuns să fie victima unei situații asemănătoare.

Realizatorul emisiunii Secvențial de la Antena 3 a dezvăluit că, în urmă cu ceva ani, Vali Vijelie a fost invitatul lui Dan Diaconescu la OTV, iar cântărețul a fost convins să-și dea numărul de telefon pe post pentru ca telespectatorii să poată să intre în legătură cu el. Doar că numărul lui Vali Vijelie a fost trecut greșit pe burtieră, iar coincidența a făcut ca numărul rezultat să corespundă cu cel al lui Adrian Ursu.

"Am trăit un coșmar mai abitir decât doamna Kovesi timp de 6 luni de zile, deoarece la 2 noaptea mă sunau diverși oameni să-mi spună problemele lor, să vorbească despre ei, ce durere au în viață. că i-a părăsit iubita și că, în final, ar vrea o dedicație de la domnul Vali. Eu nu m-am alertat... Puteam să sun și eu la DIICOT să mă protejeze, să mă îmbrace într-un cocon să nu mă mai hărțuiască ăștia cu Vali Vijelie'', a spus Adrian Ursu.

Iar asta nu a fost tot, a povestit realizatorul. După ceva timp, telefoanele au reînceput deoarece...

Patru cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.

Tatăl Codruței Kovesi, denunțătorul israelienilor arestați în dosarul de hărțuire a șefei DNA, a detaliat în plângerea sa că persoane necunoscute sunau ”în toiul nopții” și vorbeau despre problemele pe care le aveau.

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close