Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu, reacție după discursul premierului Cioloș

Adrian Ursu, reacție după discursul premierului Cioloș

Adrian Ursu, reacție după discursul premierului Cioloș
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   13:30
Jurnalistul Adrian Ursu, realizator al emisiunii „Secvențial”,  a reacționat după intervenția premierului Dacian Cioloș pe tema acțiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact.

Discursul premierului Dacian Cioloș a fost construit pe cinism, pe ipocrizie și pe niște neadevăruri. Cinism pentru că a început prin a anunța că evacuarea nu va avea loc vineri, ci luni. Că și luni putem emite din aceleași sedii. Să spui că mai dai un weekend de viață celor cinci televiziuni cu cea mai mare audiență din România e o dovadă de cinism. A venit apoi cu ipocrizie să ne spună cât de mult prețuiește libertatea de exprimare, fără să dea ulterior niciun element că această grijă se manifestă și se transformă în acțiuni concrete. De fapt a venit să ne spună că nu are nicio răspundere și nicio soluție”, a spus Adrian Ursu.

„Multe neadevăruri în discursul domnului Dacian Cioloș. Primul dintre ele este cel legat de valorificarea numai prin vânzare. Spunea domnul Dacian Cioloș că este o decizie a CCR și e imposibil să se facă o valorificare prin alte mijloace. Ulterior, domnul Dacin Cioloș recunoștea într-o jumătate de frază că există o posibilitate ca această valorificare să fie făcută și prin închiriere și anume dacă se emite un act normativ. Guvernul poate să propună un proiect de lege contruit corect care să prevadă asta. Nu s-a făcut acest demers, așa cum nu s-a făcut niciun demers pentru valorificarea prin vânzare”, a mai spus el.

Dacian Cioloș: Condamn modul în care ANAF a acționat în cazul evacuării Antenelor


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close