Antena 3 CNN Actualitate AFP: Doi dintre miniştrii la care face referire MCV sunt Liviu Dragnea şi Varujan Vosganian

AFP: Doi dintre miniştrii la care face referire MCV sunt Liviu Dragnea şi Varujan Vosganian

AFP: Doi dintre miniştrii la care face referire MCV sunt Liviu Dragnea şi Varujan Vosganian
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Ian 2013   •   20:26

Potrivit agenţiei France-Presse, o sursă din cadrul Comisiei  Europene ar fi afirmat că doi dintre miniştrii la care face referire raportul MCV sunt Liviu Dragnea şi Varujan Vosganian. Potrivit acesteia, al treilea ar fi Relu Fenechiu.
Un oficial din cadrul Comisiei Europene citat de AFP a precizat că doi dintre miniştrii la care face referire raportul elaborat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare sunt vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi Varujan Vosganian, ministrul Economiei, care este vizat de o anchetă a DIICOT.

AFP reaminteşte că Liviu Dragnea este cercetat pentru presupusa implicare în fraudele din referendumul privind destituirea preşedintelui Traian Băsescu.

Al treilea ministru la care face referire raportul Comisiei Europene este Relu Fenechiu, titularul portofoliului Transporturilor, precizează AFP, reluând o declaraţie a premierului Victor Ponta.

Premierul Ponta a declarat miercuri că raportul CE conţine anumite erori materiale, precum faptul că nu s-ar fi întâmplat nimic în cazul miniştrilor verificaţi de ANI sau că ar fi miniştri cercetaţi pentru corupţie, iar acestea puteau fi îndreptate dacă "Mecanismul era şi de Cooperare, nu doar de Verificare".


 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close