Antena 3 CNN Actualitate Ai cel puțin 14 ani și ești pasionat de IT? SRI te poate recruta

Ai cel puțin 14 ani și ești pasionat de IT? SRI te poate recruta

Ai cel puțin 14 ani și ești pasionat de IT? SRI te poate recruta
04 Mai 2016   •   13:08

Serviciul Roman de Informatii selecteaza 10 specialisti in IT si securitate cibernetica, cu varste intre 14 si 30 de ani, pentru un concurs european organizat in parteneriat cu mai multe firme de software si care va avea finala in noiembrie, la Dusseldorf, in Germania.

Inscrierile pentru concursul "European Cyber Security Championship 2016" au loc in perioada 8-14 mai. La sfarsitul lunii iunie va fi selectia, in urma unor exercitii din domeniul securitatii aplicatiilor web, atacului si apararii cibernetice, criptografiei, analizei traficului de retea, reverse engineering, precum si simulari de prezentari publice, potrivit News.ro.

"Destinat persoanelor cu abilitati in domeniul IT, concursul este o initiativa a European Union Agency for Network and Information Security (ENISA) si se deruleaza in conformitate cu Planul de Actiune privind Implementarea Strategiei de Securitate Cibernetica a UE", se arata intr-un comunicat al SRI transmis miercuri.

Competitia are ca scop identificarea si atragerea tinerilor care au cunostinte in domeniul IT si mai ales in cel al securitatii cibernetice, dar si constentizarea vulnerabilitatilor de securitate in mediul virtual.

 

×
Subiecte în articol: SRI
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close