Antena 3 CNN Actualitate Albanezii regretă că nu au un Raed Arafat. Incident penibil la un meci de fotbal din prima ligă - VIDEO

Albanezii regretă că nu au un Raed Arafat. Incident penibil la un meci de fotbal din prima ligă - VIDEO

Albanezii regretă că nu au un Raed Arafat. Incident penibil la un meci de fotbal din prima ligă - VIDEO
Sursa foto: sursa: gazetaexpress.com
28 Noi 2015   •   23:45

Meciul din etapa a 13-a a campionatului Albaniei, dintre Terbuni Puke şi Teuta, încheiat cu victoria oaspeţilor (1-0), a oferit un moment straniu şi, în acelaşi timp, amuzant, care a stârnit un scandal imens, scrie propsport.ro.

În minutul 56, liberianul Abel Gebor, jucătorul gazdelor, s-a prăbuşit din senin pe teren. Imediat, fotbaliştii ambelor echipe, arbitrul meciului, dar şi Gugash Margani, antrenorul de la Teuta, au alergat într-un suflet pentru a-i acorda primele îngrijiri fotbalistului a cărui cădere bruscă i-a neliniştit pe toţi cei aflaţi pe stadionul Ismail Xhemali din Puke.

Neliniştit a fost şi şoferul ambulanţei, care şi-a luat rolul în primire foarte repede. Omul, de bună credinţă, s-a urcat imediat la volanul maşinii, dar, spre stupoarea tuturor, aceasta nu a vrut să pornească, rămânând împotmolită în noroiul de la marginea terenului. Inventiv, şoferul a apelat imediat la ajutorul unui cablu, cu care a legat ambulanţa de maşina pompierilor. În tot acest timp, fotbalistul zăcea în pericol pe o targă, iar spectatorii priveau uluiţi scenele. În cele din urmă, ajutat de maşina mai puternică a colegilor pompieri, şoferul a mutat ambulanţa în spatele terenului, unde "victima" a fosta adusă de brancardieri. După trei minute pierdute şi o panică generală, Abel Gebor a ajuns la ambulanţă, cu care a fost transportat la spitalul din localitate.

Presa de la Tirana scrie că africanul accidentat nu s-a aşteptat să păţească aşa ceva în Europa. Probabil, aşa ceva nu se întâmplă nici măcar la el acasă, în Liberia.


Terbuni - Bylysi de GazetaExpress


×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close