Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19

Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19

Probleme pentru medicul Alexandru Rafila chiar în timp ce prezenta planul PSD privind sănătatea. Rafila, care este și candidat din partea social-democraților la Camera Deputaților, a avut probleme de respirație. În mai multe rânduri, Rafila a rămas fără aer și a fost nevoit să-și dea masca jos pentru câteva secunde pentru a se hidrata.

Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19
de Dan Gabor    |    27 Oct 2020   •   18:22

PSD a publicat planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Potrivit documentului se are în vedere „testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidență ridicat”.

PSD mai propune restructurarea urgentă a Direcțiilor de Sănătate Publică prin constituirea structurii operative de intervenție în sănătatea publică, coordonată de Institutului Național de Sănătate Publică, reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite dedicate și paturi pentru pacienții COVID-19, inclusiv pentru terapie intensivă.

În același timp, social-democrații vor să fie asigurată asistența medicală de rutină pentru pacienții cu boli cronice sau acute, dar și accesul fără întârziere la serviciile de sănătate în timpul pandemiei, prin testare rapidă la internare ori prezentare.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close