Antena 3 CNN Actualitate Alina Bica, declarații incredibile: ”Dacă voiam, fratele Codruței Kovesi era împachetat și trimis la pușcărie”

Alina Bica, declarații incredibile: ”Dacă voiam, fratele Codruței Kovesi era împachetat și trimis la pușcărie”

Alina Bica, declarații incredibile: ”Dacă voiam, fratele Codruței Kovesi era împachetat și trimis la pușcărie”
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2016   •   08:47

Fosta şefă DIICOT Alina Bica spune că dacă dorea să o atace pe Laura Codruţa Kovesi, fratele ei era "împachetat şi trimis la puşcărie". Bica a mai declarat că adjunctul SRI, Florian Coldea, s-a interesat personal de dosarul lui Ovidiu Tender şi i-a spus că nu îl poate condamna pe omul de afaceri pentru că este un pion important.

Fosta şefă a DIICOT a mai spus că adjunctul SRI a şi ameninţat-o şi i-a spus că daca nu-l ascultă nu o să sfârşească bine.

"Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Știam că doamna Kovesi m-a făcut țintă. Eu am avut dosarul fratelui lui Kovesi, dar l-am dat unui procuror când am ajuns șefă la DIICOT. Acum am înțeles că e pe la DNA Alba, prin sertare. Era propozabil să fie urmărit penal, nu arestat”, a spus Alina Bica.

”Am fost amenințată de Florian Coldea!”

Fosta şefă a DIICOT a vorbit şi despre momentul în care adjunctul SRI, Florian Coldea i-ar fi cerut albirea omului de afaceri Ovidiu Tender. Alina Bica recunoaşte că după ameninţările lui Florian Coldea a discutat cu procurorul de caz şi a propus o măsură mai blândă în dosar.

Alina Bica a fost condamnată la patru ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: Codruţa Kovesi Alina Bica Ovidiu Tender
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close