Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, categorică: „Nu există niciun fel de dorință de dialog cu Traian Băsescu”

Alina Gorghiu, categorică: „Nu există niciun fel de dorință de dialog cu Traian Băsescu”

Alina Gorghiu, categorică: „Nu există niciun fel de dorință de dialog cu Traian Băsescu”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Noi 2016   •   20:28

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, îi închide ușa în nas omologului din PMP, Traian Băsescu. Deputatul liberal se revoltă împotriva blatului dintre Partidul Mișcarea Populară și Partidul Social Democrat (PSD).

Ideea a fost exprimată într-o declarație oferită, luni, pentru PSnews.ro, ca reacție la afirmațiile lui Băsescu, care a spus că se uită „câine, câinește” la PNL „ca la o soluție”.

„Băsescu-Dragnea e unul din cele mai sudate cupluri politice din politica românească și cred că trebuie să-și aducă aminte toată lumea că PMP-ul, la alegerile locale sau post-alegeri locale, a făcut alianță cu PSD peste tot în România asta: în toate consiliile județene, în toate primăriile, pe unde au putut să facă, Băsescu și cu Dragnea au semnat soarta administrației publice locale ca peste tot în România. Pe de altă parte, vă mărturisesc că PMP, în opinia mea, ar fi putut, cât de cât, să crească, dacă nu era condus de un președinte obsedat de imaginea lui. Dacă Băsescu nu era președintele PMP-ului, poate ar fi avut vreo șansă în aceste alegeri generale. Deci unu: n-ai cum să faci o discuție referitoare la o majoritate parlamentară cu un partid care nu intră în Parlament. Doi: singurul partid care se va alia cu Băsescu în ideea în care ar intra în Parlament este PSD-ul. La noi, declarațiile noastre au fost clare, limpezi de fiecare dată: nu există niciun fel de dorință de dialog cu Traian Băsescu”, a declarat Gorghiu pentru PSnews.ro.

 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu dialog alianta
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close